Site Logo

Kod AdI 17..!!

KahramanmaraşSpor’umuzun 17 Mayıs 2008 tarihinde Kahramanmaraş Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynayacağı Hatay Spor mücadelesi, kuşkusuz KahramanMaraşSpor’umuzun 40 yıllık şanlı tarihinin en önemli mücadelelerinden bir tanesi.

 

Bu mücadele de kazanmak en çok bizlerin yani taraftarın elinde.Bizler tribünleri doldurup, 90 dakika takımımızı desteklerken, kulağımız Adıyaman ve Ş.Urfa’dan gelecek haberlerde olacak.Adıyaman ve Ş.Urfa’dan gelecek iyi haber yada haberler Mahçiçek Stadyumunu karnavala çevirecektir.

 

Bu mücadelenin diğer bir önemi ise sahamızda son oynadığımız mücadelede yaşanan tatsız olaylar.Bizler sezonun son maçında bu olayları bir kenara bırakıp, önümüze bakmalıyız.Bu zamana kadar yaşanan KahramanmaraşSpor taraftarları ve Emniyet güçleri arasında ki dostluk devam etmeli ve daim olmalı.Unutmayalım ki emniyet güçleri, toplumun olmazsa olmazlarındandır…

 

Maçtan sonra Allah’ın izniyle gülen taraf  biz oluruz ve herkes KMS Store’lara akın eder ve bu mutluluğu hep beraber doyasıya kutlar.

 

Bu mücadelede centilmen taraftarımız her zamankinden daha centilmen olmalı ve tezahüratları ile Mahçiçek stadyumunu rakip takım için cehenneme çevirmesini bilmeli..

 

İnşallah 17 Mayıs’ta saatler 17:17’i gösterdiğinde gülen taraf biz oluruz..

Bu mücadelede taraftarımızın ve emniyet güçlerinin elele, dostça olması dileğiyle..

 

KahramanMarasSpor.Org ®