Site Logo

Serdar AkdoĞan Hatay MaçInda Bİzİmle!

Cumartesi günü grubun son haftasında Kahramanmaraşspor kendi sahasında 3. Lig’e düşmeyi haftalar öncesi garantileyen Hatayspor ile saat 15.30’da karşı karşıya gelecek.

TFF 2. Lig’inde 2007-08 sezonunun bütün grupların son karşılaşmaları Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak. 5. Klasman Grubunda bulunan Kahramanmaraşspor 7. sırada bulunuyor ve gelecek sezon aynı ligde mücadele etmek için hem kendisinin yenmesi gerekiyor, aynı zamanda DİSKİ Spor’un veya Adıyamanspor’un rakipleriyle yenilmesi veya berabere kalması gerekiyor.

Kahramanmaraşspor’un efsanevi oyuncusu tekrar taraftarlarla ve hayranlarıyla buluşmak üzere Cumartesi günü Kahramanmaraş’a geleceğini KahramanMarasSpor.org’a açıkladı. Takımımızın 2. Lig’de kaldığı takdirde gelecek sezon Kahramanmaraşspor’umuzda oynama ihtimali bulunduğunu söyleyen Akdoğan, Kahramanmaraşspor’da çok güzel anılarının olduğunu ve Kahramanmaraş halkını çok sevdiğini bildirdi.

Serdar Akdoğan iki sene önce takımımızdan ayrılarak Süper Lig’de mücadele eden Sivasspor ile anlaşmıştı. Aynı sezon Kasımpaşaspor’a kiralanan Akdoğan takımını Lig A’dan Turkcell Süper Lig’e taşıdı. Kasımpaşa ile anlaşan golcü futbolcu yarım sezon sonra Bank Asya 1. Lig’de oynayan Altay’a kiralandı.

Bu mücadelede hem takımımızın kazanması adına, hemde efsanevi oyuncumuz Serdar Akdoğan güzel bir şekilde hoş geldin diyebilmek için stadı sonuna kadar doldurmalıyız..!