Site Logo

PFDK TakImImIza Ceza YaĞdIrdI..!!

PFDK(Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu) 08.05.2008 tarihli toplantısında takımımıza beklenmedik cezalar vererek dikkatleri üzerine çekti.Başkanımız Ali Sercan SARAYLI, As Başkanımız Ahmet Gaffar AKARCA ve Teknik Direktörümüz Mehmet ŞAHAN ağır cezalara çarptırıldı..

PFDK'nın Açıklaması;

PFDK KARARLARI 08.05.2008
KAHRAMANMARAŞSPOR Kulübü teknik sorumlusu MEHMET ŞAHAN'ın 04.05.2008 tarihinde oynanan KAHRAMANMARAŞSPOR - Ş.URFA BLD.SPOR 2. Lig 5. grup futbol müsabakasında müsabaka hakemlerine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada KAHRAMANMARAŞSPOR Kulübü başkanı ALİ SERCAN SARAYLI'nın müsabaka hakemlerine yönelik hakaretleri nedeniyle takdiren 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 5.000.- YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,


Aynı müsabakada KAHRAMANMARAŞSPOR Kulübü başkan vekili AHMET GAFFAR AKARCA'nın müsabaka hakemlerine yönelik hakaretleri nedeniyle takdiren 30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 5.000.- YTL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Av. Mehmet Reşat BOSTAN

PFDK Başkanı

KahramanMarasSpor.Org Yönetimi Olarak bu haksız cezalara sebebiyet veren başta mücadelenin hakemleri olmak üzere Gözlemcileri ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunu Şiddetle Kınıyoruz ve Biraz Daha Adaletli olmalarını rica ediyoruz..

Lütfen Herkese Eşit Muamele..!!

KahramanMarasSpor.Org ®