Site Logo

KahramanmaraŞspor'da Şok!

TFF 2. Lig 5. Klasman'ında küme düşmeme mücadelesi veren Kahramanmaraşspor'da, yönetim kurulu 7 futbolcuyu kadro dışı bıraktı.

Geçen hafta kendi sahasında Şanlıurfa Belediyespor'u ağırlayan kırmızı-beyazlı ekip, 2-0 galip durumdayken 2-2 berabere kalınca, Kahramanmaraşspor Kulübü Yönetim Kurulu 7 futbolcunun kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

Kulüp Başkan Yardımcısı Gaffar Akarca yaptığı açıklamada, takımda bazı şeylerin yolda gitmediğini söyledi. Genel Kaptan Ahmet Zülfikaroğlu'nun raporu doğrultusunda böyle bir karar aldıklarını söyleyen Akarca, takımın kritik bir maçtan puan kaybına uğramasının da bu kararda etkili olduğunu bildirdi. Takımda iç huzursuzluğun bulunduğunu kaydeden Akarca, "Bu son yaptığımız maçta futbolcularımızın bir çoğunun ilerleyen dakikalarda rehavete kapıldıklarını ve yüreklerini ortaya koymadıklarını gördük. Böylesine önemli bir maçta avantajlı durumdayken, takımı tehlikeye atan futbolcularımızı, başta Ozan İpek olmak üzere kadrodışı bırakmaya karar verdik" dedi.

Öte yandan, hafta sonu Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kahramanmaraşspor takımı, bu son kadro dışılardan sonra kampa girmek istemediği ve çok ciddi iç huzursuzluklar yaşandığı öğrenildi.