Site Logo

SaraylI'dan 12. Adama Davet..

Kulüp başkanımız Ali Sercan Saraylı, bu hafta Şanlıurfa Belediyespor ile karşılaşacağımızı ve bu maça tüm taraftarlarımızı beklediklerini söyledi.

 Saraylı, yaptığı açıklamada, ligde kalmak için Şanlıurfa Belediyespor maçını kazanmak zorunda olduklarını, bunun için de taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Ligin son üç haftasına girilirken, düşme hattının 3 puan ve averajla üzerinde olduklarına işaret eden Saraylı, şunları kaydetti:
''Korkulu rüya görmemek için Şanlıurfa Belediyespor maçını kazanmak zorundayız. Bu maçı kazanmaktan başka alternatifimiz yok. Bizim için bir anlamda dönüm noktası olacak. Sahadan galibiyetle ayrılmamız halinde, tehlike bölgesinden yüzde 90 uzaklaşırız. Onun için bütün sporseverleri pazar günü yanımızda görmek istiyoruz. Bu arada taraftarları stada taşımak için belediyemiz gerekli araç desteğinde bulunacak. Takımıma güveniyorum, devre arasında yaptığımız transferlerle bir hayli güçlendik. Geriye kalan 3 maçı da kazanacak gücümüz var. Öncelikle, sahamızda bu hafta galip gelmek ve daha sonra da kalan maçlarımızı düşünmek istiyoruz.''

Öte yandan, Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu'nun, 17 Mayıs'ta olağanüstü kongre yapma kararı aldığı öğrenildi.