Site Logo

Haydİ Edeler Maça..

Yönetimimiz, KahramanMaraşSpor'umuzun hafta sonu oynayacağı Gaski Spor maçında maraton ve açık bölümleri için bilet fiyatlarını 1 YTL olarak belirledi.

2.Lig 5'inci klasman grubunda son 4 haftaya girilirken düşme hattındaki en yakın rakibinden 3 puan önde olan takımımız için son derece önemli Gaskispor karşılaşması için yönetim kurulumuz bilet fiyatlarını maraton ve açık bölümler için sadece 1.YTL olarak belirlemiştir.Ayrıca,sahamızda oynadığımız daha önceki maçlarda da olduğu gibi belediyemiz tarafından tahsis edilecek araçlarla taraftarlarımız stadımıza ulaştırılacaktır.
Karşılaşmalarda takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımızdan fair play ruhu ile hareket etmelerini ve takımımızı 90 dakika boyunca desteklemelerini bekliyoruz.

Stada ulaşım saati:14:00

Stada ulaşım noktaları:SSK önü,Merkez otobüs durağı,Ulu Cami,Cocuk Bahçesi,Doğukent,N.Kemal Halk Kütüphanesi,N.Fazıl Kültür Merkezi.

Haydi Edeler ligde rahatlamamız adına çok önemli olan bu mücadelede takımımızı yalnız bırakmayalım.Ben Kahramanmaraş'lıyım diyen herkes bu maçta takımının yanında olmalı.