Site Logo

Şahan:"Hedefİmİz 3 Puan.."

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Mehmet Şahan, GASKİ Spor ile oynayacakları maçı kazanıp tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istediklerini söyledi.

Şahan, yaptığı açıklamada, son lig maçlarında kendileri gibi ligde kalmak için mücadele eden Adıyamanspor'u sahasında 2-0 yenerek çok önemli 3 puan kazandıklarını hatırlattı.

GASKİ Spor ile sahalarında oynayacakları karşılaşmaya Adıyamanspor karşısında elde ettikleri galibiyetin moraliyle hazırlandıklarını kaydeden Şahan, şöyle konuştu:
''Biz ligde kalma mücadelesi veriyoruz. GASKİ Spor'un ise bir iddiası bulunmuyor, prestij mücadelesi veriyor. Sahada canımızı dişimize takacak ve maçı kazanmak için mücadele edeceğiz. Çok zor bir maç olacak. GASKİ Spor genç ve mücadeleci futbolculardan kurulu bir takım. Yani iddiaları olmasa da maçı kazanmayı en az bizim kadar isteyecekler.''

Puan sıralamasında Kahramanmaraşspor'un 3 puan gerisinde bulunan Adıyamanspor'un da deplasmanda Şanlıurfa Belediyespor ile karşılaşacağını ifade eden Şahan, ''Bu maçın sonucu da bizi çok ilgilendiriyor. Ancak, öncelikle bizim GASKİ Spor ile oynayacağımız maçı kazanmamız gerektiğinin bilincindeyiz'' dedi.