Site Logo

Şahan:"6 PuanlIk Bİr Maç KazandIk"

TFF 2.Lig 5.Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren Kahramanmaraşsporumuz'da teknik direktörü Mehmet Şahan, futbolcularının iyi mücadele etmesi sayesinde Adıyamanspor ile oynadıkları çok önemli maçı kazanmayı başardıklarını söyledi. Şahan "6 puanlık bir karşılaşma oynadık ve kazandık" dedi.

Mehmet Şahan, yaptığı açıklamada, Kahramanmaraşspor gibi Adıyamanspor'un da ligde kalmak için mücadele verdiğini anımsatarak, "Bu açıdan bakıldığında, Adıyamanspor ile 6 puanlık bir karşılaşma oynadık ve kazandık" dedi.

Galibiyet nedeniyle futbolcularını kutlayan Mehmet Şahan, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu maç çok önemliydi ve çok zordu. Kazanan çok şey kazanacak, kaybeden çok şey kaybedecekti. Çok mutluyuz, kazanan taraf biz olduk. Adıyamanspor'u sahasında yenmek kolay değil. Bunu başararak, çok önemli puanların yanı sıra moral ve motivasyonumuzu da yükselttik."

Adıyamanspor'u yenmelerine karşın tehlikeli bölgenin dışına çıkamadıklarını ifade eden Mehmet Şahan, kalan 4 maçta alacakları puanlarla ligde kalacaklarına inandıklarını vurguladı.

Mehmet Şahan, sahalarında konuk edecekleri GASKİ Spor'u da yenmeyi hedeflediklerini ifade ederek, bu maçın hazırlıklarına başladıklarını, sarı kart cezalısı Zeynel'in bu karşılaşmada görev alamayacağını bildirdi.