Site Logo

Maç sonrasI kavga

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda oynanan Adıyamanspor-Kahramanmaraşspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte saha ve tribünler karıştı. Çıkan olaylarda 2 taraftar gözaltına alınırken, bir polis memuru başından yaralandı.

Adıyaman Atatürk Stadı'nda oynanan ve Adıyamanspor'un 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada hakemin yanlı kararlar verdiğini savunan Adıyamanspor kulüp yöneticileri ve futbolcular, maçın bitiş düdüğü ile birlikte hakeme tepki gösterdi. Geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, hakemleri sahadan çıkartırken; futbolcular ve teknik heyet, hakeme tepki göstermeyi sürdürdü. Hakeme tekme sallayan futbolcunun ardından tribünlerden de hakemlere koltuklar fırlatıldı.

Bu arada, stat dışında toplanan ve yönetime tepki gösteren taraftarın tribün etrafını boşaltmasını isteyen polis ekipleriyle, taraftarlar arasında arbede yaşandı. Taraftarlar, polise taş atarak, çöp konteynırlarını devirdi. Polis ekipleri taşkınlık yapan taraftarı cop kullanarak dağıttı. Çıkan olaylarda 2 taraftar göz altına alınırken, bir polis memuru taraftarın kafa atması nedeniyle başından yaralandı.