Site Logo

Yedeklerİn hazIrlIk maçI

Kahramanmaraşspor 2–1 K.Maraş Bld. Spor

Kahramanmaraşspor’un yedek ağırlıklı kadosu ile terfi maçlarında Şanlıurfa’da mücadele edecek olan Süper Amatör Küme takımı K.Maraş Belediyespor bugün hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Müsabakayı Kahramanmaraşspor 2-1 kazandı.

Lige verilen 10 günlük arayı hazırlık maçı ile değerlendirmek isteyen Kahramanmaraşspor ve grubu belli olan Şanlıurfa’da terfi maçlarına katılacak olan Kahramanmaraş Belediyespor takımları bugün Hanefi Mahçiçek Stadyumunda bir hazırlık maçı yaptılar.

Kahramanmaraşspor’un Sinan Ertan, Aydın Yıldırım, Mehmet Zengin, Veli, Celal gibi isimlerin dahil olmadığı müsabaka da yedeklere şans verildi.

Sakatlıkları devam eden Paşa ve Ozan’ın da forma giydiği hazırlık maçında ilk gol Kahramanmaraş Belediyespor’dan geldi. Belediyespor’dan Gökhan takımını 1-0 öne geçirdi.

Gençlerin ve yedek oyuncuların forma bulduğu müsabaka da teknik direktör Mehmet Şahan, oyuncuları dikkatle izledi ve uyarılarda bulundu.

Terfi maçlarına gidecek olan Kahramanmaraş Belediyespor’un forvet hattın güçsüzlük çektiği gözlenirken müsabakayı Kahramanmaraşspor takımı 2-1 kazanmayı başardı.

Haber: Serdar Bursalı