Site Logo

Futbolculara verİlen İzİn sona erdİ

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubunda mücadele veren ilimiz takımı Kahramanmaraşspor'da İskenderun mesaisi bugün başlıyor.

Perşembe günü oynanan ve 1-1 biten Şanlıurfaspor maçından sonra futbolculara verilen izin bugün sone erdi.

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İskenderun Demirçelikspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak olan Kahramanmaraşspor'da hedef ligde kalan maçlarda en iyi skoru alıp ligde kalmak olarak belirlendi.

Kahramanmaraşspor Basın Sözcüsü Kaan Kiraz, Klasman Grubunda iyi mücadele verdiklerini belirterek, "Klasman Grubunda oynadığımız 8 maçtan 4 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık, bu sonuç bizim istikrarlı bir yolda ilerlediğimiz gösterir. Bu istikrarımızı lig sonuna kadar devam ettirip ligde kalacağız" dedi.

Kahramanmaraşspor’da Teknik Direktör Tufan Sofuoğlu’nun görevine son verilmesinin ardından Teknik direktörlük görevine getirilen ve bölgenin en iyi teknik direktörleri arasında gösterilen Mehmet Şahan’la çıktığı iki deplasman maçından 1 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan kırmızı-beyazlılarda geleceğe güvenle bakıldığı da ifade ediliyor.

Kahramanmaraşspor'da cezalı olan Sinan ve sakat olan Paşa ve Ozan'dan başka sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı da belirtildi.

Kaynak: "Futbolculara verilen izin sona erdi", B.Evran, 07 Nisan 2008 Pazartesi, Memleket Gazetesi (sayfa 6).