Site Logo

Kİraz:"Alt SIralardan KurtulmalIyIz"

Basın sözcümüz Kaan Kiraz, klasman maçlarında en fazla puan toplayan takımlardan birisi olduklarını belirterek, "Kalan 6 maçta da performansımızı sürdürüp, ligin alt sıralarından kurtulmak istiyoruz" dedi.

Kiraz, yaptığı yazılı açıklamada, galibiyet için gittikleri Şanlıurfa deplasmanında çok zorlu bir mücadele yaşandığını, alınan 1 puanın takımın klasman gurubu maçlarında elde ettiği istikrarlı çıkışa çok büyük katkı sağladığını belirtti.

Kiraz, ''İki takım da tam anlamıyla varını yoğunu ortaya koydu. Eğer maçın sonlarına doğru yakaladığımız fırsatları değerlendirmiş olsaydık, 3 puanla dönebilirdik. Her şeye rağmen 1 puanı bile çok önemsiyoruz'' dedi.

Kahramanmaraşspor'un klasman maçlarında en fazla puan toplayan takımlardan birisi olduğunu ve bu istikrarlı çıkışını ligde kalan 6 karşılaşmada da sürdüreceklerine inandıklarını ifade eden Kiraz, ''Ligde kalan 6 maçın 4'ünü evimizde oynayacağız. Dolayısıyla kalan maçlarda da performansımızı sürdürüp, ligin alt sıralarından kurtulmak istiyoruz'' dedi.

Bu arada, haftasonu grupta maç bulunmaması nedeniyle futbolculara pazartesi gününe kadar izin verildiği öğrenildi.