Site Logo

K.MaraŞ,galİbİyete ŞartlandI..

İkinci Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu takımlarından Kahramanmaraşspor'da, Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, Kasımpaşaspor maçını dönüm maçı olarak gördüklerini belirterek, "Mutlak galip gelmeyi düşünüyoruz" dedi...

Yoğun bir hazırlık döneminden geçtiklerini, takımda morallerin yüksek olduğunu ve galibiyete şartlandıklarını belirten Yavuz Nalbantbaşı, seyircilerin de desteği ile yeni bir başarıya imza atacaklarını ifade etti.

Nalbantbaşı, özellikle sahalarında puan kaybetmek istemediklerini belirterek, ''Şampiyonluk hedefine ulaşabilmek için, öncelikle sahamızdaki maçlarda puan kaybetmememiz gerekiyor. Kasımpaşaspor güçlü bir takım ve sahaya da 3 puan için çıkacaklarını biliyoruz. Galibiyet için saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. Bu nedenle, taraftarlarımızı tribüne bekliyor ve 90 dakika boyunca takımlarına destek olmaya davet ediyoruz. Yükselme Grubu'nda sahamızda oynadığımız hiçbir karşılaşmayı kaybetmedik. Sadece, Eskişehirspor maçında 1-0 önde iken, karşılaşmanın gereksiz yere 5 dakika uzatılması nedeniyle kendi kalemize attığımız bir golle maçtan berabere ayrılıp 2 puan kaybettik. Amacımıza ulaşabilmek için artık sahamızda puan kaybetmeye tahammülümüz yok.'' dedi.