Site Logo

K.MaraŞ'In hedefİ lİderİ yenmek

Hazırlıklarını Hanefi Mahçiçek Stadı'nda sürdüren kırmızı-beyazlı futbolcular, teknik heyet tarafından zorlu karşılaşmaya motive edilmeye çalışılıyor.

Teknik direktör Erdal Alpaslan, ligde iddialarının devam etmesi için mutlaka lideri yenmek zorunda olduklarını belirterek, ''Ligde mağlubiyeti bulunmayan rakibimize yenilgiyi tattırıp, namağlup unvanına son vereceğiz'' dedi.

Gençlerbirliği Asaşspor yenilgisini üzerlerinden atmaya çalıştıklarını ve diğer yandan da ligde iddialarını sürdürebilmek için mutlaka bu maçı kayıpsız kapatmak istediklerini anlatan Erdal Alpaslan, ''Bu maç için futbolcu arkadaşlarla biraraya gelerek, Kasımpaşa maçına en iyi şekilde çıkabilmek için motive olmaya çalışıyoruz. Sahadan galibiyetle ayrılan tarafın biz olacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Takımının Yükselme Grubu'nda en güçlü ekiplerden biri olduğunu ifade eden Alpaslan, şöyle devam etti: ''Ancak, aldığımız sonuçlar takımımın gücüyle orantılı değildir. Son oynadığımız bir iki maç dışında hepsinde de rakibimizden üstün olduğumuzu herkes gördü. Aslında daha fazla puan toplamamız gerekiyordu ama bu ne yazık ki olmadı. Ligde yol uzun. Evimizde oynayacağımız maçta puan vermeye niyetli değiliz.

Kasımpaşa maçını aldığımız takdirde, lige yeniden ağırlığımızı koyarız. Bu gücü de kendimizde görüyoruz. Bunu başarmak için de taraftarlarımızı pazar günü stada gelerek bize destek vermelerini istiyoruz.''

Kırmızı-beyazlılarda, sarı kart cezası bulunan Fuat dışında eksik futbolcunun bulunmadığı belirtildi.