Site Logo

Mahçİçek: "İzlenen bİr takIm olduk"

Mahçiçek, Kahramanmaraşspor'un güçlü kadrosu ile ligde futbol kalitesi yönünden çok iyi bir noktaya geldiğine dikkat çekti. Taraftar desteğinin de önemli ölçüde arttığına işaret eden Mahçiçek, ''Büyük hedeflerimiz var ve buna ulaşabilmek için emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Grubumuzda, yavaş yavaş ağırlığımızı hissettirmeye başladık. Maçlarımıza seyircilerimizin de ilgi göstermesi takıma ayrı bir hava da veriyor.

Kahramanmaraşspor'un kadrosunda bulunan yıldız oyuncuları, bir çok teknik adam da takip ediyor. Uzun yıllardan beri ilk kez bu kadar ilgi görmeye başladık. Demek ki Kahramanmaraşspor artık Türk futboluna bir şeyler vermeye başladı. Yönetim olarak, ödemeleri zamanında yapıyoruz.

Futbolcuların alacakları konusunda ise hiçbir sıkıntı yok. Primler, maç başına alacaklar zamanında ödeniyor. Takımdaki uyum da çok iyi. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarımız birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyor. Seyircimizin desteği de çok iyi. Taşkınlık yapan değil, gerçekten takımına sahip olan taraftara sahibiz.'' dedi.

Mahçiçek, Kahramanmaraşspor'a bir otobüs kazandırmak için çalışmaları sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.