Site Logo

Ünsal: ''Kartalspor'u yeneceĞİz''

KMS, Kartal deplasmanına uçakla gidiyor..

Türkiye 2.Lıg B Kategorisi yükselme grubunda mücadele eden, ilimizin kırmızı- beyazlı takımı Kahramanmaraşspor, Ünyespor maçında alının galibiyetinin verdiği moralle Kartal'ı evinde vurmayı planlıyor.
Geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında seyircisiz oynadığı Ünyespor maçını güzel bir oyun sonucu kazanarak büyük bir moral bulan Kahramanmaraşspor, bu Pazar deplasman da oynayacağı Kartalsporu da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Kahramanmaraşspor Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Ünsal, gazetemize yaptığı açıklamada Kartalspor deplasmanına 3 puan için gideceklerini açıklayarak, şunları söyledi. "Kahramnamaraşspor, hedefi olan bir takımdır.Bu sezon başı hedefimizi bu grupta ilk ikiye girerek A kategorisine çıkmak olarak belirledik Hedefimizden sapmadan yolumuza devam ediyoruz. Takımımızın ortaya koyduğu futboldan gayet memnunuz. İki hafta önce kendi sahamızda ağırladığımız Eskişehirspor karşısında, futbolcularımız muhteşem bir futbol sergiledi. Ama maçın uzatma dakikalarının son saniyelerinde şok bir golle sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldık Bu maçın verdiği hırsla, Pazar günü kendi sahasında oynadığımız Ünyespor maçını kazanmak için çıktık ve güzel bir oyun sonucu sahadan üç puanla ayrılmayı hak ettik Bu günden itibaren Kartalspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Hedefimiz Pazar günü Kartal'ı kendi evinde avlayıp çıkışa geçmektir" dedi.

Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ali Ünsal, Kahramanmaraşspor kafilesinin, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kartalspor maçına uçakla gideceklerini belirterek şunları söyledi. "Kafilemiz, Kartal deplasmanına uçakla gidecektir. Bu karşılaşma için Cumartesi sabah saat 06:00^da Kahramanmaraş'tan Adana'ya hareket edeceğiz. Adana havaalanından da saat 09:15'de İstanbul'a uçacağız" dedi.