Site Logo

Ünye'yİ PuansIz GöndereceĞİz

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Yükselme Grubu'nda mücadele eden Kahramanmaraşspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Ünyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Erdal Alparslan, Eskişehirspor karşısında aldıkları beraberliği Ünyespor maçında telafi edeceklerini belirterek, Ünyespor maçında sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirtti. Eskişehirspor maçında son saniyede yedikleri golle sahadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldıklarını kaydeden Alparslan, "Takımıma güveniyorum. Geçen hafta Eskişehirspor maçında şanssız bir şekilde son saniyede yediğimiz golle maçtan beraberlikle ayrıldık. Grubun iddialı takımı Eskişehirspor'u buradan puansız göndermek istiyorduk, ama böyle sonuçlar futbolun içinde olan şeyler. Çok iyi mücadele sergiledik. Maçtan sonra futbolcularım moral-motivasyon açısından çok kötü durumdaydı, ancak yaptığımız çalışmalarla şimdi iyi durumdayız" diye konuştu.

Ünyespor'un hafife alınacak bir takım olmadığını belirten Alparslan, "Yükselme Grubu'nda her takım birbirini yenecek güçte. İyi motive olan takımlar maçtan mutlu ayrılıyor. Amacımız Ünyespor'u kendi seyircimiz önünde puansız göndermek" dedi. Hedeflerinin ilk 2'ye kalarak A Kategorisi'ne yükselmek olduğunu kaydeden Alparslan, bu hedefe ulaşabilmek için lig tüm güçleriyle mücadele edeceklerini ifade etti.

Ünyespor maçı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Kahramanmaraşspor'da cezalı olan kaleci Serkan dışında eksik futbolcu bulunmuyor.