Site Logo

Alparslan: "KahramanmaraŞspor´u layIk olduĞu A Kategorİsİ´ne taŞIyacaĞIz"

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Erdal Alparslan, Kahramanmaraşspor'u layık olduğu yere taşıyacaklarını belirterek, ilk hedeflerinin A Kategorisi'ne yükselmek olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası'nda bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Erdal Alparslan, göreve geldiğinde takımın sağlıklı bir ortamda bulunmadığını söyleyerek, "O dönemde ciddi sıkıntılar yaşamıştık. Ama ben Kahramanmaraşspor'u mevcut durumdan daha yukarı çekeceğimizi, en azından oynadığı futbolla takdir toplayan, seyircisini mutlu eden ve de hedefe giden bir Kahramanmaraşspor oluşturmak istediğimizin mesajını, şartların en kötü ve olumsuz anında söylemiştim. Futbolda her zaman beklenen sonuçları almak mümkün olmuyor. Gelinen noktada Kahramanmaraşspor iyi bir takım hüviyetine büründü" diye konuştu.

Klasman maçlarının çok zorlu geçtiğini kaydeden Alparslan, "Grubumuzu birinci bitirerek play-off oynamaya hak kazandık. Bu tabi ki kolay olmadı. Takım oyunundan, oyun anlayışımızdan ve disiplinimizden ödün vermedik. Neticeye göre hareket etmeden bugünlere kadar geldiğimizi düşünürsek bu başarının çok ciddi bir emeğin, planlı ve programlı çalışmanın karşılığı olduğunu düşünüyorum. Hedefimiz Kahramanmaraşspor'u layık olduğu yerlere taşımaktır. Önümüzdeki tek hedef ise A Kategorisi'ne yükselmektir" dedi.

Kahramanmaraş Akdeniz Gazetesi