Site Logo

K.Maras'ta hedef A kategorİsİ

Kahramanmarasspor Teknik Direktörü Erdal Alparslan, Kahramanmarasspor'u layik oldugu yere tasiyacaklarini belirterek, ilk hedeflerinin A Kategorisi'ne yükselmek oldugunu söyledi.

Kahramanmaras Ticaret Borsasi'nda bir basin toplantisi düzenleyen Teknik Direktör Erdal Alparslan, göreve geldiginde takimin saglikli bir ortamda bulunmadigini söyleyerek, "O dönemde ciddi sikintilar yasamistik. Ama ben Kahramanmarasspor'u mevcut durumdan daha yukari çekecegimizi, en azindan oynadigi futbolla takdir toplayan, seyircisini mutlu eden ve de hedefe giden bir Kahramanmarasspor olusturmak istedigimizin mesajini, sartlarin en kötü ve olumsuz aninda söylemistim. Futbolda her zaman beklenen sonuçlari almak mümkün olmuyor. Gelinen noktada Kahramanmarasspor iyi bir takim hüviyetine büründü" diye konustu.

Klasman maçlarinin çok zorlu geçtigini kaydeden Alparslan, "Grubumuzu birinci bitirerek play-off oynamaya hak kazandik. Bu tabi ki kolay olmadi. Takim oyunundan, oyun anlayisimizdan ve disiplinimizden ödün vermedik. Neticeye göre hareket etmeden bugünlere kadar geldigimizi düsünürsek bu basarinin çok ciddi bir emegin, planli ve programli çalismanin karsiligi oldugunu düsünüyorum. Hedefimiz Kahramanmarasspor'u layik oldugu yerlere tasimaktir. Önümüzdeki tek hedef ise A Kategorisi'ne yükselmektir" dedi.