Site Logo

TakImImIzda alInan 3 puanIn sevİncİ yaŞanIyor!

Erdal Alparslan, yaptığı açıklamada, tanımadıkları Alanyaspor karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ve sahadan hak ettikleri galibiyeti alarak ayrıldıklarını belirtti.

İkinci Futbol Ligi (B) Kategorisi 5. Grup'ta oynadıkları maçlarda elde ettikleri başarıyı Yükselme Grubu maçlarında da sürdürmek istediklerini ifade eden Alparslan, ''Devre arasında yeni futbolcular transfer etmiş ve Alanyaspor maçına çok iyi hazırlanmıştık. Maçın ilk dakikalarında gol bulunca rahatladık, istekli ve baskılı futbolumuzu maçın sonuna kadar sürdürdük. Sonuçta önemli bir maçı farklı kazanmayı başardık, futbolcularımı kutluyorum. Yeni transfer ettiğimiz Onur Yeniyurt'un bu karşılaşmada 4 gol atması bizi ayrıca sevindirdi.'' dedi.

Alparslan, Alanyaspor maçında sarı kart gören Paşa ve Orhan'ın cezalı duruma düştüklerini, bu futbolculara hafta sonunda yapacakları İnegölspor maçında görev veremeyeceklerini bildirdi.

Sarı kart cezalısı Paşa ve Orhan'ın yanı sıra Bünyamin ve Hakan Arslan'ın sakat, Serdar Akdoğan'ın ise hasta olduğunu ifade eden Alparslan, eksik kadrolarına rağmen İnegölspor'u yeneceklerine inandıklarını belirtti.

Alparslan, İnegölspor maçının hazırlıklarına sabah yaptıkları çalışmayla başladıklarını kaydetti.