Site Logo

Alİ AsIm K.MaraŞspor'da...

Kahramanmaraşspor Kulübü Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, yaptığı açıklamada, çok tecrübeli bir futbolcu olan Ali Asım'ı da transfer ederek kadrolarını güçlendirdiklerini söyledi.

Nalbantbaşı, Kahramanmaraşspor'un her zaman hedefi olan bir takım olduğunu, şu anda ise Yükselme Grubu'nda başarılı olarak (A) Kategorisi'ne çıkmayı hedeflediğini belirterek, ''Takımın ihtiyacı olan yerlere iyi transferler yaptık. Aldığımız futbolcuların hepsi kaliteli. Takım kendi tesislerinde hafta sonu deplasmanda oynayacağı Alanyaspor karşılaşmasına hazırlanıyor'' diye konuştu.

Yükselme Grubu'nda mücadele edecek olan takımların hepsinin çok kaliteli takımlar olduğunu vurgulayan Nalbantbaşı, ''Oldukça zorlu maçlar olacak. Biz hedefimizden kopmadan ilerlemeye çalışacağız. Yıllarca Süper Lig'de oynamış, Türkiye çapında isim yapmış olan tecrübeli futbolcu Ali Asım'ı transfer ederek Kahramanmaraşspor'a kazandırdık. Ali Asım, herkesin tanıdığı ünlü bir futbolcu. Artık terini Kahramanmaraşspor için akıtacak. Biz kendisinden çok şey bekliyoruz. Kahramanmaraş halkına hayırlı olsun.''