Site Logo

K.MaraŞ'ta hedef play-off

Türkiye 2. Futbol Ligi play-off mücadelesinde A Kategorisi'ne çıkma hesapları yapan Kahramanmaraşspor'un 2. Başkanı Mehmet Bağrıaçık, zor gruptan play-off'a kalmalarının çok anlamlı olduğunu söyledi.

Bağrıaçık, Kahramanmaraş Ticaret Borsası'nda (KTB) düzenlediği basın toplantısında, Kahramanmaraşspor'un şahısların değil memleketin takımı olduğunu bundan dolayı da başarıda herkesin emeği olduğunu kaydetti. Sezon başında bir hedef ortaya koyduklarını ifade eden Bağrıaçık, hedeflerinden ilkini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bağrıaçık, "Bundan sonra mücadele edeceğimiz play-off grubunda ilk ikiye girerek A klasmanına çıkmak istiyoruz. Zor grupta bu başarıyı elde etmemiz çok anlamlı" dedi. Genç, çok koşan ve mücadele eden sporcuları takıma kazandırmak istediklerini vurgulayan Bağrıaçık, kadrolarında yer alan Selçuk, Adem, Cengiz, Hakan Öztürk, Tolga Güneş ve Gökhan Sakar ile yollarını ayırdıklarını ifade etti.

Bağrıaçık, 2 futbolcu ile prensipte anlaştıklarını 4 futbolcu ile de görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Önümüzdeki günlerde bir kampanya düzenleyerek Kahramanmaraşspor'a otobüs kazandırmayı düşündüklerini anlatan Bağrıaçık, "Halkımızın bu kampanyaya destek olmasını bekliyoruz. Çünkü çok uzun deplasmanlara gideceğiz. Otobüse ihtiyacımız olacak. Önümüzde uzun bir yol var ve zorlukları aşarak başarmak istiyoruz" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor'un SSK'ya 600 milyar borcu bulunduğunu hatırlatan Bağrıaçık, "Kulübün iddaa, loto ve totodan elde ettiği gelir otomatik olarak SSK'ya kesiliyor. Ayrıca Maliyeye 400 milyar lira borcumuz vardı. Bunu da taksitlere bölerek her ay 6 milyar para ödüyoruz" dedi.

Kahramanmaraşspor'daki başarıda sporcular arasındaki arkadaşlık ve dostluğun payının çok yüksek olduğunu belirten Bağrıaçık, "Biz her zaman söylüyoruz. Her şey para değil. İnanmak lazım. Kahramanmaraşspor bunu yaptığı için başarmıştır" diye konuştu. Şehrin takımına herkesin sahip çıkması gerektiğini söyleyen Bağrıaçık, "Taraftarımızın hatası yüzünden hem maddi zarara uğradık hem de seyircisiz maç oynamak zorunda kaldık. Yanımızda küfür eden seyirciyi engeleyelim. Ayrıca taşkınlık yapan seyirciyi yönetim olarak engelleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Bağrıaçık, Kahramanmaraşspor'un 3 Ocak -12 Ocak tarihleri arakında Antalya'da 9 gün kamp yapacağını sözlerine ekledi.