Site Logo

Play-off hedefİnden sapmadIk

Kahramanmaraş Ticaret Borsası'nda kaptan Paşa ve bir grup futbolcuyla basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Alparslan, ellerinde bulunan iyi bir ekiple bu yıl kimsenin beklemediği bir çıkış yakaladıklarını ve bunu da ligin bitimine 4 hafta kala son aldıkları yenilgiye rağmen lider olarak bulunmakla kanıtladıklarını söyledi.

Mücadele ettikleri grupta maçların çok çetin geçtiğini, hiçbir rakibin çantada keklik olmadığını belirten Alparslan, "Maç önceden favori olarak değil, sahada oynayarak kazanılıyor. Adıyamanspor maçı bize çok büyük bir ders oldu. Maçtan sonra bütün futbolcu arkadaşlarımızla birlikte konuşup, yeniden toparlanmamız konusunda fikir birliğine vardık. Camiamızda hiçbir sorun yok. Bütün dikkatimizi kalan 4 maçımıza verdik" diye konuştu.

Ligde kalan 4 maçın 3'ünü deplasmanda oynayacaklarına işaret eden Alparslan, "Biz 2 deplasman maçını da kazanıp, son 2 hataya rahat girmek istiyoruz. Takımımda bunları başaracak güç var. Bundan sonra işi daha sıkı tutup Kahramanmaraşspor taraftarlarının özlediği play-off hedefini gerçekleştireceğiz. Çıktığımız yoldan dönmek yok. Bunu başarmak için de daha fazla kenetlenmemiz gerekiyor" dedi.

Adıyamanspor maçında tribünlerde seyirci sayısının arttığına da dikkat çeken Alparslan, "Her hafta seyirci potansiyelinde gözle görülebilir bir artış söz konusu. Bundan çok memnunuz. Ancak son Adıyamanspor maçında taraftarımıza galibiyet armağan etmeyi çok isterdik, ama olmadı. Ancak ilerleyen maçlarda bunu telafi edip, taraftarlarımıza çok daha başarılı bir takım izleteceğimiz inancındayım" diye konuştu.