Site Logo

K.MaraŞspor'da Cİzre SeferberlİĞİ

Teknik direktör Erdal Alparslan, yaptığı açıklamada, stresli oynamanın cezasını sahada çektiklerini ve organize olamadıklarını söyledi.

Adıyamanspor maçına mutlak galibiyet için çıktıklarını ve tarifi zor bir maç oynadıklarını ifade eden Alparslan, ''Takımımızın lider olması ve mutlak kazanma isteğimiz maça stresli çıkmamıza neden oldu. Stresli oynamanın cezasını sahada çektik. Organize olamadık'' dedi.

Alparslan, maçı lehlerine çevirecek ataklar yapamadıklarını, ancak kazanmak için mücadele ettiklerini bildirdi. Yaptıkları bir hata sonucu yenik duruma düştüklerini dile getiren Alparslan, yenilgi sonucu avantaj kaybettiklerini belirtti.

Adıyamanspor maçında kaybettikleri 3 puanı deplasmanda telafi edeceklerini ifade eden Alparslan, ''Güçlü bir kadromuz var. Kalan 4 maçımızda elimizdeki avantajı koruyup, play off hedefine mutlaka ulaşacağımız inancındayım'' diye konuştu.

Alparslan, futbolcularıyla konuşup yeniden başarılı sonuçlar almanın ve hedefe ulaşmanın yollarını arayacaklarını kaydetti.