Site Logo

Alparslan: "LİderlİĞİ BIrakmayIz"

Kahramanmaraşspor'da 5-1'lik Hatayspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.. Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan Artık, liderliği kolay kolay bırakmayız dedi.."

Zorlu maçta, 90 dakika boyunca iyi mücadele edip, sahadan farklı skorla ayrılıp, liderliğe yükselmeyi başaran kırmızı-beyazlı ekip, yönetim, teknik heyet ve taraftarın şampiyonluk umutlarını daha da artırmayı başardı.

Erdal Alpaslan yaptığı açıklamada, mutlak galibiyet için hazırlandıkları Hatayspor maçında çok iyi mücadele edip, sahadan farklı skorla ayrılmayı başarıp liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Hatayspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ve bu maçta tüm futbolcuların görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini ifade eden Alpaslan, şöyle konuştu:

''Hatayspor maçında sonuçtan ve ortaya konulan futboldan memnunum. Farklı galibiyet ile ilk yarıyı lider olarak kapatmayı başardık. Aynı zamanda şampiyonluk yolunda çok büyük bir fırsat yakaladık. Artık, liderliği kolay kolay bırakmayız. Kahramanmaraşspor'un ilk yarıda daha fazla puan toplaması gerekirdi, ama bazı nedenlerle bunu gerçekleştiremedik.

İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. İki hafta önce devreyi lider bitirebiliriz demiştim. Şimdi bunu gerçekleştirdik. Bütün futbolcularımı kutluyorum. Daha geride yapacağımız 9 zorlu maçımız var. Takımıma güveniyorum. Çok çalışıp, başarılı olmak için sezon sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz.''