Site Logo

"MaçI Süreklİ Dengede Tuttuk"

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Erdal Alparslan, Şanlıurfa deplasmanından alınan 1 puanın kendileri için önemli olduğunu belirterek, Hatayspor ve İskenderun Demir Çelikspor maçları sonunda ligdeki gerçek yerlerinin belli olacağını söyledi.

Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynadıkları maçı değerlendiren Teknik Direktör Erdal Alparslan, "Zor ve yukarıları ilgilendiren bir maçtı. Şanlıurfaspor'un gücünü biliyorduk. Lig başında iyi transferler yaptılar. Onlar da çıkış yakalamak istiyordu. Maç genelde ortada geçti. Mücadele yönü ortada olan bir karşılaşma oldu. Maçı sürekli dengede tuttuk. Bir puan bizim için iyi. Çünkü rakibimizle deplasmanda oynuyoruz" dedi. Şanlıurfaspor maçında oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleden memnuniyet duyduğunu vurgulayan Alparslan, Hatayspor ve İskenderun Demir Çelikspor maçları sonunda ligdeki gerçek yerlerinin belli olacağını kaydetti. Alparslan, "Bu maçlardan alacağımız 6 puanla lige ağırlığımızı koyacağımızı düşünüyorum. Diğer yandan oynadığımız takımlar rakibimiz olduğu için de bu 6 puan bize çok büyük avantaj sağlayacaktır. Bunun bilincindeyiz ve fırsatı iyi değerlendirmek istiyoruz" diye konuştu.

Alparslan, çarşamba günü kendi sahalarında yapacakları Hatayspor maçı hazırlıklarına başladıklarını ve takımda eksik futbolcu bulunmadığını sözlerine ekledi.