Site Logo

ŞanlIurfa'ya Taraftar Gİtmeyecek

Kahramanmaraşspor ligin 8. haftasında karşılaşacağı Şanlıurfa maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Dünü çift kale yaparak geçiren Kahramanmaraşspor, 5 ve 6. haftalarda şanssız bir şekilde kaybettiği 5 puandan sonra çalışmalarını biraz daha sıkılaştırmış ve , taraftar dahil herkesin tedirgin olduğu Şanlı Urfa Belediye spor maçından 3-1’lik net bir skorla ayrılmıştı.

Farklı galibiyetin verdiği moralle Şanlı Urfa Spor deplasmanına gidecek olan Kahramanmaraşspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu.

Ligin son maçında kendi sahasında Hatay’la yapacağı ilk yarını son maçından sonra, ligin ikinci yarısı ara verilmeden hemen başlayacak ve Kahramamaraşspor bu defa da, yine evinde İskenderun Demirçelik spor’u kabul edecek.

Şanlı Urfa deplasmanından alınacak puan ya da puanlardan sonra, iç sahada yapılacak 2 maçın ve buradan alınacak 6 puanın çok önemli olduğunu vurgulayan spor otoriteleri, Kahramanmaraş teknik heyetinin bu durumu iyi değerlendirmesi gerektiğini vurguluyorlar.

Öte yandan Kahramanmaraş Yönetim Kurulu 2. Başkanı Mehmet Gedemenli, Şanlı Urfa deplasmanına taraftar götürülmeyeceğini bildirdi.

Şanlı Urfa deplasmanında alınacak sonucun çok önemli olduğunu vurgulayan Gedemenli, kritik Şanlı Urfa maçına taraftarın gitmesi durumunda, rakip taraftar ve oyunculara doping etkisi yapacağını ve bu nedenle Kahramanmaraşspor taraftarının bu önemli maçta yer almamasının daha uygun olacağını belirtti.