Site Logo

Ş.Urfa Beledİyespor maçI: KIrIlma NoktasI

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'un Teknik Direktörü Erdal Alparslan, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Şanlıurfa Belediyespor maçının kendileri açısından kırılma noktası olacağını söyledi.
Alparslan, Ligin birinci haftası hariç diğer bütün maçlarda iyi bir futbol ortaya koyduklarını anlatan Alparslan, "Özellikle son iki haftada yaşadığımız talihsizlikler bizleri olumsuz etkiledi. Her ne kadar dilek ve temennilerimizi maç önce iletsek de maç sonucunda meydana gelen sonuç her şeyi ortaya koyuyor. Öz eleştiri yapmak gerekirse Adıyaman ve Cizre maçlarında kaybettiğimiz 5 puan ile önemli bir avantaj kaybettik. Ancak bu avantajı kaybetmemize rağmen şu anda karamsar bir durum içerisinde değiliz. Bundan sonra kaybettiklerimizi telafi etme yoluna gideceğiz" dedi. Cizre maçını dram ati olarak değerlendiren Alparslan, bu maçı sermayeden kaybettiklerini söyledi. Alparslan şöyle konuştu: "Futbolda maçların telafisi oluyor ancak ne yaparsanız yapın bireysel hataların önüne geçemiyorsunuz. Ancak biz yinede iyi bir takımız. Bu takımın herkese ihtiyacı var. Biz, şartlar ne olursa olsun içeride ve dışarıda ofansif futbol anlayışı ve 3 puan amacıyla sahaya çıkıyoruz" Şanlıurfa Belediyespor maçını kırılma noktası olarak nitelendiren Alparslan, "Bu maçta lige ağırlığımızı koyup koyamadığımız ortaya çıkacak ve önümüzdeki puslu havayı dağıtacağımızı düşünüyorum. Ben takımıma güveniyorum. Şanlıurfa Belediyespor maçını yüzde yüz lehimize çevirmeliyiz" diye konuştu.

Takımda sakat oyuncusunun bulunmadığını belirten Alparslan, "3 arkadaşım gribel enfeksiyon geçirdi. Onların durumu hafta sonu belli olacak. Hakan Arslan kırmızı kart cezalısı. Bunların dışında eksik futbolcumuz bulunmuyor" dedi. Bir basın mensubunun çarşamba günleri maç oynanmasının takımlar üzerindeki etkisinin sorulması üzerine Alparslan, "Ruhsal ve fiziksel açıdan 2. lig takımlarının çarşamba günleri maçlarına hazır olmadığını düşünüyorum. Ama kulüplerimiz ekonomik düşünüyorlar. Bizler çok geniş kadrolara sahip değiliz. Eldeki imkanlar ölçüsünde oynayamaya çalışıyoruz. Sıkıntılı olacağını düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

ÇİFT KALE MAÇ YARIN

Öte yandan hafta başından beri hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraşspor’lu futbolcular yarın (6 Ekim 2005) bir çift kale maç yapacaklar. Pazar günü oynanacak olan Şanlıurfa Belediyespor maçının bir provası niteliğinde gerçekleşecek olan çift kale maç 15.00’da başlayacak. Teknik Direktör Erdal Alparslan, bu çift kale maçında futbolcuların performansını görme açısından çok iyi olacağını belirterek, bu çift kale maçtan sonra Şanlıurfaspor maçının iskelet kadrosu belli olacağını da söyledi.