Site Logo

K.MaraŞ'ta Ş.Urfa Bld. mesaİsİ

Deplasmanda güçlü rakibi Adıyamanspor'a yenilerek yönetim, teknik heyet ve taraftarı hayal kırıklığına uğratan kırmızı-beyazlı ekip, Şanlıurfa Belediyespor maçını kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Erdal Alpaslan, düzenlediği basın toplantısında, bu hafta sahalarında galip gelmeyi hedeflediklerini belirterek, ''Şanlıurfa Belediyespor maçı bizim için kırılma noktası olacak'' dedi.

Ligde, iki haftadan beri talihsizlikler yaşadıklarını ifade eden Alpaslan, ''Şanlıurfa Belediyespor maçına mutlak galibiyet için hazırlanıyoruz. Bu zorlu maçı kazanıp 3 puan alarak, liderlik mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Son iki maçımızda beklenmedik bir şekilde 5 puan kaybettik. Bu noktada şampiyonluk yolunda kaybettiğimiz dezavantajı önümüzdeki maçlarda telafi etmek ve avantaja çevirmek için, bu hafta sahamızda galip gelmek zorundayız.

Hafta başından beri futbolcularıma bu maçın önemini anlatıyorum. Bu haftaki maçta kırmızı kart cezası bulunan Hakan Aslan dışında eksiğimiz yok. Tüm hesaplarımız galibiyete yönelik. Başka bir sonucu düşünmek dahi istemiyoruz.'' dedi.

Kahramanmaraşspor'un hakem hatalarından çok fazla etkilendiğine işaret eden Alpaslan, ''Hakem hataları hep bizi vurmasın. Adıyamanspor maçında, hakemin ağır baskılar altında kalması nedeniyle maçı 3-2 kaybettik. Cizrespor maçında da Mardin bölgesinden hakem gönderilmesi futbolcularımızı psikolojik olarak etkiledi. 2-0 önde olduğumuz bu maçta, yediğimiz ikinci golde kalecimize faul vardı. Çünkü, golün atıldığı anda kalecimiz yumruk darbesi aldı. Bu konuda şikayetlerimizi gereken yerlere ulaştırdık. Bundan sonra bu tür hataların yaşanmasını istemiyoruz.'' diyerek sözlerini tamamladı.