Site Logo

Hakeme sİtem!

Kahramanmaraşspor Kulübü Asbaşkanı Mehmet Bağrıaçık, Konyaspor-Fenerbahçe maçında Anelka'nın faulüyle atılan golün ardından büyük gürültü koparıldığını, ancak İkinci Futbol Ligi'nde meydana gelen hakem hatalarına kimsenin kılının kıpırdamadığını söyledi.

İkinci Lig B Kategorisi 5. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraşspor'un geçen hafta lider olarak gittiği Adıyaman deplasmanında tam bir hakem faciasıyla karşı karşıya kaldığını belirten Bağrıaçık, ''Konyaspor gibi biz de 2-0 öne geçtik ve devreyi de bu sonuçla kapadık, ancak maçın hakemi gördüğü baskıların altında kalarak bir devre boyunca aleyhimize sık sık düdükler çaldı, yok yere bir sporcumuzu ikinci devre başında sahadan attı. Sonuçta biz 3-2 sahadan yenik ayrıldık. Bu sonuç bizi liderlikten etti. Şampiyonluğa oynayan bir takımın böyle hakem hataları ile çok rahat kazanacağı maçı kaybetmesi, gerçekten büyük haksızlık. Buna kimse sahip çıkıp ses çıkarmadı, ama hakem olayı süper ligde olunca büyük fırtınalar koparılıyor. Temennimiz hiçbir ligde hakem olayı yaşanmaması, ancak yalnız süper ligde değil, diğer liglerde de hakem hataları mercek altına alınmalıdır.'' dedi.

Kahramanmaraşspor'un şampiyonluk yolunda hakem ve son maçında da bireysel hatalar yüzünden 5 puan kaybetmesine rağmen hedefinden asla dönmeyeceğini belirten Bağrıaçık, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Son iki hafta yüzümüz gülmedi. Özellikle son maçta yapılan bireysel hatalarla ilgili futbolcularımıza gerekli uyarılarda bulunduk. Ekip olarak güçlüyüz ve yeniden toparlanmak istiyoruz. Hiç kimse endişelenmesin, bu takım Play Off'a çıkacaktır.''

Kırmızı-beyazlı ekip, pazar günü evinde konuk edeceği Şanlıurfa Belediyespor maçının hazırlıklarını, teknik direktör Erdal Alpaslan yönetiminde sürdürüyor.