Site Logo

BaĞrIaçIk, "Cİzre'yİ yeneceĞİz"

Türkiye 2. Lig B Kategorisi 5. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren kentin, kırmızı-beyazlı ekibi Kahramanmaraşspor, Çarşamba günü saat 16:00'da Cizrespor'u ağırlayacak.

Saat 16:00'da Hanefi Mahçiçek stadında oynanacak olan Kahramanmaraşspor-Cizrespor karşılaşmasına tüm futbolsever Kahramanmaraş halkını davet eden Kahramanmaraşspor ikinci başkanı Mehmet Bağrıaçık yaptığı açıklamada şunları söyledi. "Gurupta 8 puana sahip olan Cizrespor'la karşılaşacağız. Hedefimiz, kendi saha ve seyircimiz önünde bu maçtan galibiyetle ayrılmaktır. Geçtiğimiz hafta Adıyamanspor'u, hakemin taraflı yönetim göstermesinden dolayı elimizden kaçırdık. Farklı galip geleceğimiz maçtan, hakemin hataları sayesinde mağlup ayrıldık. Umarız ki artık Kahramanmaraşspor'un maçlarını iyi ve cesur hakemler yönetir.

İyi bir futbol sergileyerek sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz. Takımımızda cezalı durumda olan Tolga ve sakatlığı devam eden Cengiz haricinde eksiğimiz yoktur.

Kahramanmaraşspor ne pahasına olursa olsun, bu guruptan çıkacak güce sahiptir. Biz takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Kahramanmaraşspor'un galibiyet serisi Cizrespor karşılaşmasıyla tekrar başlayacaktır.

Sporsever Kahramanmaraş halkını Çarşamba günü saat 16:00 da Hanefi Mahçiçek stadına bekliyoruz." dedi.