Site Logo

HocamIza Güvenİyoruz

İskenderun Demirçelikspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından, yapılan eleştirileri değerlendiren Kahramanmaraşspor Asbaşkanı Mehmet Bağrıaçık, teknik heyete ve futbolculara güvendiklerini ifade etti.

Spor Servisi
Kahramanmaraşspor Asbaşkanı Mehmet Bağrıaçık İskenderun Demirçelikspor maçını ve arkasından gelen eleştirileri değerlendirdi. Bağrıaçık ligin ilk maçında alınan bir mağlubiyetin tüm sezon için kıstas kabul edilemeyeceğini belirterek yerel basında çıkan bazı haberleri eleştirdi. Dün Ticaret Borsasında düzenlediği basın toplantısıyla yapılan eleştirileri değerlendiren Asbaşkan Bağrıaçık; “Kimse Kahramanmaraşspor Yöneticilerinin şahsiyetiyle oynayamaz” dedi. Mağlubiyeti kabullenemeyen insan ne yönetici, ne teknik adam, ne de spor yazarı olabilir diyen Bağrıaçık; “Elimizdeki imkanlar ölçüsünde çok iyi bir takım oluşturduk. Amacımız İskenderun maçını kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmaktı. Ama futbol üç skorlu bir oyun. Galipte gelebilirsin, mağlupta olabilirsin berabere de kalabilirsin… İskenderun maçının sonucu bence beraberlikti, ama uzatma anlarında yediğimiz bir kontratak golüyle mağlup olduk. Olabilir yenilebilirsin de… Bunu kabullenmek de bir erdemdir. Ama maç sonrası bazı gazetelerde gördüğümüz haberler bizleri çok üzdü. Eleştiriye her zaman açığız, ama eleştiri yaparken dozajını iyi ayarlamak ve kişileri rencide etmemek gerekir. Tekrar söylüyorum eleştiriye her zaman açığız ama hakarete varan eleştiriler bizi üzer” şeklinde konuştu

Biz ikbal peşinde koşmuyoruz
Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulunda bulunan hiçbir yöneticinin ikbal peşinde koşmadığını belirten Bağrıaçık; “Biz Kahramanmaraşspor yöneticileri olarak hiçbir zaman ikbal peşinde koşmadık. Ne yaptıysak bu takımın bir yerlere gelebilmesi için, başarı sağlayabilmesi için yaptık. Bizim başarımızı kabullenemeyecek bazı çevreler var. Ama lütfen bunu Kahramanmaraşspor’a yansıtmayın. Ben yazdım oldu mantığıyla bir yere varılmaz. Beşyüzbin nüfuslu bir kentin takımına, hocasına, futbolcusuna saldırmak yakışmaz. Biz başaramazsak, başaramadık deme yürekliliğini gösteririz. Ama kimse yöneticilerimizin şahsiyetiyle oynayamaz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: www.marasakdeniz.com