Site Logo

Edeler de Moraller Yerİnde

İskenderun Demirçelikspor maçı öncesi takımda moraller yerinde. Tek düşünce maçtan alınacak üç puan…

Hafta sonu oynayacağı İskenderun Demirçelikspor Maçıyla 2005-2006 sezonuna başlayacak olan Kahramanmaraşspor’da moraller yerinde. Perşembe günü yapılan çift kale antrenmanıyla hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlılarda tek düşünce kazanılacak üç puan. Sezona İskenderun Demirçelikspor karşılaşmasıyla başlayacak olan edeler bu maçı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Yarın İskenderun karşısına çıkacak olan kırmızı beyazlılar bu gün İskenderun’a hareket edecek.

Alparslan; “Üç Puana şartlandık” Görüşlerini aldığımız teknik direktör Erdal Alparslan, İskenderun maçında galibiyetten başka bir düşünceleri olmadığını ifade ederek; “Tek düşüncemiz galibiyet ve sezona üç puanla başlamak. Sahaya bu düşüncelerle çıkacağız. Hafta boyunca yaptığımız antrenmanlarda çok olumlu bir hava yakaladık. Futbolcularımızın moralleri üst seviyelerde. İskenderun Demirçelikspor’u yenerek iyi bir başlangıç yapacağız” dedi.

Cüneyt ve Hakan Arslan Yok Öte yandan golcü futbolcumuz Cüneyit Tiryaki hasta olması nedeniyle İskenderun Demirçelikspor karşısında forma giyemeyecek. Cüneyt’in birkaç gün içinde düzeleceği ve yeniden takıma katılacağı öğrenildi. Hakan Arslan’ın ise takıma sonradan katılması ve tam hazır olmaması nedeniyle İskenderun maçında forma giyemeyecek. Geçen yıl gösterdiği performansla beğenilen Hakan Arslan tam hazır olduğunda kadronun vazgeçilmez futbolcularından biri olacağı düşünülüyor.