Site Logo

Şampİyon olacaĞIz

Hafta sonu başlayacak yeni sezon öncesi Kahramanmaraşspor'da her şey yolunda. Kulüp başkanı Hanefi Mahçiçek alt ve üst yapıda önemli çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini ifade etti…

Pınarbaşı Kırkgöz Çınaraltı Tesisleri sahibi İşadamı Cengiz Kamalı'dan örnek davranış. Yeni sezon öncesi futbolculara moral yemeği veren Kamalı 2005-2006 sezonunda Kahramanmaraşspor'a başarılar diledi. Perşembe akşamı gerçekleştirilen moral yemeğine Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyet ve Futbolcular katıldı.

Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek iyi bir takım kurduklarını ve şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini ifade etti. Mahçiçek; “Öncelikle örnek bir davranış gösteren müessese sahibi Cengiz Kamalı'ya teşekkür ediyorum. Bu gibi organizasyonlar herkese örnek olmalı” dedi. Alt ve üst yapıda önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden Mahçiçek; “Alt ve üst yapıda olumlu çalışmalar yaptık. İyi bir transfer politikası izledik. İyi futbolcular transfer ettik. Yaptığımız bu çalışmaların meyvelerini sezon boyunca toplayacağız ve lig bitiminde şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz” dedi. 'Kahramanmaraş kent takımının yeri bura değil' diyen Başkan Mahçiçek; “İnşallah bu yıl A kategorisine, daha sonraki birkaç yıl içinde de süper lige çıkacağız. Zaten Kahramanmaraş'a ve Kahramanmaraşspor'a da süper lig yakışır” dedi.

Şampiyonluk için kenetlendiklerini ifade eden Mahçiçek; “Futbolcularımız arasında iyi bir dostluk kuruldu. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak kenetlendik el birliği verdik ve mutlu sona ulaşacağız.” Dedi. Vakıf Kuruldu Öte yandan Kahramanmaraşspor'un finansmanını sağlayacak olan Kahramanmaraş'ı tanıtım ve Sporu geliştirme vakfının kuruluş işlemleri tamamlandı. Konu hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek; “Vakfımızın kuruluş işlemlerini tamamladık. Bu vakfın yeni bir model olacağını ve tam olarak oturduğunda çok önemli bir yer edineceğini söylemiştik. Önümüzdeki günlerde vakfımızın açılışını hep birlikte yapacağız. Allah bizleri amacımıza ulaştırsın diyorum. Bu takımı seven herkesin Kahramanmaraşspor'un yanında yer almasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Futbolculara moral yemeği veren Kırkgöz Çınaraltı tesisleri sahibi Cengiz Kamalı'da herkesin bu takıma destek olması gerekir diyerek; “Aslında bizim yaptığımız hiçbir şey değil. Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz bu takım için büyük çaba gösteriyorlar. Ellerini taşın altına koydular. Biz de böyle bir organizasyon yaparak yanlarında yer aldığımızı göstermek istedik. Bu takımı seven kırmızı beyazlı renklere gönül veren herkesin takımın yanında yer alması gerek. Bu gün burada Sezonun açılış yemeğini verdik, inşallah sezon sonunda şampiyonluk yemeğini de yiyeceğiz ve şampiyonluk kutlamalarına da ev sahipliği yapacağız” dedi.

Yönetim, Teknik Heyet ve Futbolcular yemek sonrası hatıra fotoğrafı çektirerek geceyi ölümsüzleştirdiler.

Yemeğe, Kulüp Başkanı Hanefi Mahçiçek, Başkan Yardımcıları Mehmet Gedemenli, Mehmet Bağrıaçık, Yönetim Kurulu Üyeleri Nurettin Kayım, Ergün Önal, Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, Teknik Direktör Erdal Alparslan ve futbolcular katıldı.