Site Logo

Alparslan: "İyİ baŞlamak İstİyoruz.."

İkinci Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da teknik direktör Erol Alparslan, sezona galibiyetle başlamak istediklerini söyledi..
Teknik direktör Erol Alparslan, yaptığı açıklamada, karşılaşmanın hazırlıklarını galibiyeti amaçlayarak sürdürdüklerini belirterek, ''İskenderun'dan 3 puanla dönüp, sezona iyi başlamayı hedefliyoruz'' dedi.

İskenderun'a, karşılaşmanın yapılacağı 28 Ağustos Pazar günü gideceklerini ifade eden Alparslan, açıklamasını şöyle sürdürdü: ''İyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve bize duyulan güveni boşa çıkarmamak için çaba harcayacağız. Kahramanmaraşlı futbolseverler Kahramanmaraşspor'dan şampiyon olmasını bekliyor ve biz bunun bilincindeyiz.''

Kulüp başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Hanefi Mahçiçek de geçen sezon ciddi sıkıntılar yaşadıklarını hatırlatarak, yeni sezonda da aynı sıkıntıları yaşamamak için kaliteli futbolcular transfer edip çok güçlü bir kadro kurduklarını söyledi.

''Büyük bir talihsizlik yaşamadığımız takdirde mevcut kadromuzla sezonu şampiyon olarak tamamlayacağımıza inanıyorum. Bunun için teknik kadro, futbolcular, yöneticiler ve Kahramanmaraşlı futbolseverler olarak kenetlenip güçbirlği yapmamaz gerekiyor'' diyen Mahçiçek, ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini sözlerine ekledi.