Site Logo

İlk rakİbİmİz İDÇ İle İlgİlİ haberler...

Ligin ilk maçında karşı karşıya geleceğimiz İskenderun Demirçelik'le ilgili haberleride sizlere burdan aktaracağız.

Demirçelik'deki hazırlıklar puan üzerine.

İskenderun Demirçelikspor, yeni sezonun ilk maçına kilitlendi. Bu hafta başlayacak olan 2005-2006 futbol sezonunu kendi evinde K.Maraşspor ile başlatacak olan kırmızı-lacivertli ekip, çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Sezona kendi saha ve seyircisi önünde K.Maraşspor maçı ile start alacak olan İDÇspor, Pazar günü Hatayspor ile oynanan özel maçı 2-1 kazanarak moral buldu. Kırmızı-lacivertli ekip, ara vermeden K.Maraşspor karşılaşması hazırlıklarına başladı.

Kendi tesislerinde Teknik direktör Haluk bulgurlu gözetiminde çalışan kırmızı-lacivertli ekip, taktik, güç ve top çalışmaları yaptı. Günde çift idman yapan İskenderun’un 2. ligdeki temsilcisi, sezona galibiyetle başlama hesapları yapıyor. Taktik ve güç çalışmalarının ardından antrenmanın son bir saatini çift kale maçıyla değerlendiren kırmızı-lacivertli ekip, oyun içerisinde penaltı, korner ve serbest vuruş atışları yapıyor.

Sezon öncesinde çalışmalara ilişkin bilgiler veren teknik direktör Bulgurlu, ilk maçların her zaman çok zor olduğunu belirterek “Zor bir maç olacak. K.Maraşspor da iyi transferler yaparak güçlenen bir ekip. Sezona galibiyetle başlamak en büyük arzumuz. Takımı Maraşspor maçına motive ediyoruz” dedi.