Site Logo

Hedef: Şampİyonluk

Kahramanmaraşspor Kulübü Basın Sözcüsü Yavuz Nalbantbaşı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la sezon açılışında yapmış oldukları maçta takımın kaliteli bir oyun sergilemesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un güçlü bir takım olduğunu ifade eden Nalbantbaşı, Kahramanmaraşspor'un üstün bir futbolla 3-2 galip gelmesinin sevindirici olduğunu vurguladı.
Lig hazırlıklarını tamamlamak üzere olduklarını kaydeden Nalbantbaşı, Kahramanmaraşspor'lu taraftarların 2005-2006 futbol sezonunda çok başarılı ve kaliteli bir takımı izleyeceklerini belirtti. Yeni almış oldukları futbolcular arasındaki uyum sorununun hazırlık maçları ile giderildiğini anlatan Nalbantbaşı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu sezon tek hedefimiz şampiyon olmak.
Bu amaçla yola çıkarak transfer sezonunu çok iyi değerlendirdik.. Körü körüne futbolcu transfer etmediğimiz için içimiz rahat bir şekilde maçlara çıkacağız. Kahramanmaraşspor bu sezon daha başarılı olacak." Geçen yıl Kahramanmaraşspor'un ikinci yanda bir takım sıkıntılardan dolayı bir süre 3 puana hasret kaldığını hatırlatan Nalbantbaşı, bu sezon tam tersine rakiplerin 3 puana hasret kalacağını vurguladı.
Lige şampiyonluk parolası ile başlayarak ilk maçlardan itibaren zirve koltuğuna oturacaklarına inanan Nalbantbaşı, hazırlık maçlarının çok yararlı geçtiğini kaydetti.


Kahramanmaraşspor, 4'lü Turnuvaya katılıyor

Bu sezon ikinci lig B Kategorisinde mücadele edecek olan kırmızı-beyazlı takımımız Kahramanmaraşspor, Tarsus'da düzenlenen turnuvaya gidiyor.
Geçtiğimiz sezon gurubumuzda bulunan Tarsus İdmanyurspor'un organize ettiği dörtlü turnuvaya Mersin İdmanyurduspor, Tarsus İdmanyurduspor, Kahramanmaraşspor ve Adana Demirspor katılacak.
Turnuvanın ilk maçını oynayacak olan ekibimizin rakibi ise İkinci Lig A Kategorisi takımlarından Mersin İdmanyurduspor olacak. Bu karşılaşma yarın akşam saat 19:00' da başlayacak. Eğer Kahramanmaraşspor bu maçı yenerse, Pazar günü Adanademirspor-Tarsus İdmanyurduspor karşılaşmasının galibi ile final maçı oynayacak. Kahramanmaraşspor'un bu turnuvadaki hedefinin ise şampiyonluk olduğu açıklandı.

Haber: Bilal Evran