Site Logo

G.Antep BŞB 0-1 KMS

Bu sezon 2. lig (A) kategorisinde çetin rakiplerle mücadele verecek olan Büyükşehir Belediyespor, (B) kategorisinin şampiyonluk hesabı yapan takımimiz Kahramanmaraşspor karşısında kötü bir oyun ortaya koyarak sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Büyükşehir Belediyespor, Şadi ile maçın 50. dakikasında bir penaltı pozisyonundan yararlanamazken Kahramanmaraşspor karşısında oynadığı kötü oyun herkesi şaşırttı. Özellikle büyük umutlar beklenen futbolcuların kötü performansı mavi-beyazlı yönetimi kara kara düşündürmeye başladı. Her iki yarıda da değişik kadro ile çıkan Teknik Direktör Ali Güneş, hata yapan futbolcuları karşısında oldukça çok sinirli dakikalar geçirdi. Büyükşehir Belediyespor-Kahramanmaraşspor maçını Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz Kulüp Başkanı Saip Konukoğlu, Asbaşkan Ünsal Göksen ve yöneticiler izlerken TSYD İl Temsilcisi Ökkeş Özekşi ise Büyükşehir Belediyespor'u yöneticilerle birlikte yakından takip etti. Özekşi, mavi-beyazlı takımın oynadığı oyundan memnun kalmazken, Asım Güzelbey ile Kahramanmaraş Başkanı Mustafa Poyraz maç bitmeden stadı terketti.

FUTBOLCULARIMI TANIYAMADIM

Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Ali Güneş, Kahramanmaraşspor karşısında oynanan kötü futbolla futbolcularını tanıyamadığını söyledi. Bu zamana kadar yaptıkları hazırlık maçlarında bu kadar kötü oyun oynamadıklarını belirten Güneş, en kısa zamanda takımı toparlayacağını söyledi. Güneş; "Önce yine söylediğim gibi hazırlık maçlarında galibiyetten çok eksiklerimizi görmemiz daha iyi olacağını belirtmiştim. Ancak Kahramanmaraşspor karşısında da bu kadar kötü oyun oynayacağımızı da beklemiyordum. Bu zamana kadar yaptığımız hazırlık maçları içerisinde bu maçta çok kötü oyun ortaya koyduk. Eksiklerimizi biran önce kapatıp daha iyi bir düzeye gelmeye çalışacağız" dedi.

Büyükşehir Belediyespor ile Kahramanmaraşspor'un mücadelesinde galip gelen taraf Maraş olurken her iki takımda iki devrede değişik kadro sürdü.

Teknik direktörümüz Erdal Alpaslan macin kendileri acisindan iyi gectigini ve her gecen gün daha iyi olacaklarini söyledi.Bu arada eksik duyduklari yerlere 2 transfer daha yapmayi düsündüklerini söyledi.