Bayrak & Ata
Site Logo

BaŞkanImIz 1.Lİg İçİn Söz Verdİ

Ak Parti Milletvekili ve Kahramanmarasspor Kulüp Baskani Hanefi Mahçiçek:

“Tek Hedef sampiyonluk”2005-2006 Futbol sezonu ile ilgili olarak açiklamalarda bulunan Baskan Mahçiçek, Geçen yil çok sikintili bir dönem geçirdik, artik geçmis dönemdeki hem sikintilarimizdan kurtulduk, hem de borçlarimizdan, hal böyle olunca tüm dikkatlerimizi de lige vermeye haziriz” dedi.

Kahramanmarasspor çok iyi bir çizgi içerisinde bu sezon hareket edecegini, bu çizginin en önemli duraginin sampiyonluk oldugunu hepimiz görecegiz, bunun için transferlerimiz son derece ince eleyip sik dokuduktan sonra karar verilen futbolculardir. Önümüzdeki hafta bu futbolculara basinla tanistiracagiz diyen Baskan Mahçiçek, “Bu sezon aldigimiz agabey futbolcularin yanisira hem genç, hem tecrübeli sporculara da sahip olduk, takimimiz kentimizde ve bölgemizde önce örnek bir takim olacak sonra da sampiyonlugun tek adayi oldugunu herkes söyleyecek, herkes bilecektir” dedi.

Bu sezon yönetim sisteminde önemli degisiklikler yapan Kahramanmarasspor Baskanindan malzemecisine kadar herkese büyük görevler düsecektir. Bu görevlerin basarili olmasi içinde var gücümüzle çalismalar yapacagiz diyen Yönetim Kurumlu Baskani Hanefi Mahçiçek, hep birlikte tek vücut halinde sampiyonluk için varimizi yogumuzu ortaya koyacagiz, Yeni yönetim siteminin çalisma seklini su sekilde açikladi: 1- Komiteler kurarak çaly?ma alanlaryny saptamak.

a) Profesyonel takimlarla ilgilenen komite,

b) Alt yapilarla ilgilenen komite,

c) Mali konularla ilgilenen komite,

d) Halkla ilgilenen komitelere

e) Alt yapilardan yetisen futbolcularin A Kadroya kazandirilmasi,

2- Eski Kahramanmarasspor’un efsanevi seyircilerini sahalara nasil çekeriz

a) Maç günleri kent merkezinden stada ücretsiz otobüs seferleri,

b) Maçlarin kaliteli bir sekilde izleyicilere aktarilmasi için futbolcularla yönetim diyaloglarinin siklastirilmasi,

c) Halki cezp edecek, çekilislerin yapilmasi,

d) Darsenelerden kontenjanlar alinarak belirlenecek talihlilere verilmesi,

Buna benzer vs tekliflerin yönetim kurulunda görüsüldükten sonra Kahramanmarasspor’un ve halkyn yararina tüm konular gözden geçirilecektir. Baskan Mahçiçek bu konuda söz vererek, “Hiçbir kimse düsünmesin ki bu yapilan hizmetlerin emeklerin, acaba bir siyasi yatirymyn var my diye, Ben pe?inen söylemek istiyorum böyle bir sey yoktur. Tek amacym memleketimin tanitiminda yer alacak olan tek takimimiz Kahramanmarasspor’un ilk önce A Kategorisinde daha sonra da Süper Lig’de mücadele etmesini istiyorum. O zaman her sey çok farkli olacaktir. Bugün Trabzon’un nüfusu 150 bin olmasyna ragmen bu oranda sehrimizin 3/1’ini teskil eder. Trabzonspor yillardan beri Süper Lig’de top oynamakta ve hemen her gün ama mutlaka gazetelerde, televizyonlarda, spor sayfalarindan yer alir. Bunun için memleketine yapilan yatirimlarin yani sira Memleketteki tüm is kollari da haril haril çalisiyor ve bunun karsiliginda da para kazanirlar. Neden bu Kahramanmaras olmasin. Nüfusumuz, sanayimiz, ünümüz, Allah’a sükür her seyimiz var. Tek noksanimiz Süper Lig’de takimimizin olmamasi, Ona da ben Hanefi Mahçiçek olarak söz veriyorum. Kahramanmarasspor hak ettigi yere gelecektir” seklinde konustu.



Bu yil sistemlerin çok farkli olacagina da deginen Mahçiçek, “ikinci Lig B kategorisi 10’ar takimlar halinde 5 gruba ayrildi. Gruplarin 1. ve 2. cileri ayrica kendi aralarynda da Playof maçlari yapacaklar ve ilk üç sirayi alan takim A Kategorisine çikacaktir.”

KOMBINE BILETLER SATISTA

Kahramanmarasspor kulübü Baskani Hanefi Mahçiçek, toplantida kombine biletlere de deginerek sunlary söyledi:

“Kombine biletlerimiz hazir, seref tribünü için hem ismi hem de sira numarasi yazilarak, bir özellik kazandirilmistir. Ücreti ise sezon boyunca 500 YTL’dir. Kapali tabir ettigimiz tribün ise yine sezonluk 80 YTL’dir. Maraton ve açik tribün ise 30 YTL olup bu konuda Kahramanmarasli hemserilerimizin ilgilerini bekliyorum.” dedi.