Site Logo

MaraŞ'a 5 Kahraman

Kahramanmarasspor, dis transferde renklerine bagladigi 5 futbolcuyla sözlesme imzaladi.
Kahramanmaras Ticaret Borsasi salonunda düzenlenen sözlesme imza törenine Kulüp Baskani Hanefi Mahçiçek ve yöneticilerle transfer edilen futbolcular katildi.

Mahçiçek, yaptigi konusmada, Bu sezon Kahramanmarasspor'u sampiyon yapmayi hedeflediklerini belirterek, bu hedefe ulasabilmek için gençler yaninda tecrübeli futbolcular transfer ettiklerini söyledi.
Yeni sezonun Kahramanmarasspor camisi için hayirli olmasini dileyen Mahçiçek, sözlerini söyle sürdürdü: ''Bu yil geçen yil yasadigimiz sikintilari yasamamak için ince eleyip sik dokuyoruz. Bu yil kisisel çaba ortaya koyma yerine ekip çalismasi yapmaya karar verdik. Çok iyi futbolcular transfer ettigimize inaniyoruz. Hedefimiz Kahramanmarasspor'u sampiyon yapmak ve bunu basaracagiz.''
Törende daha sonra Sinopspor'dan transfer edilen santrafor Cüneyt Tiryaki, Istanbul Büyüksehir Belediyespor'dan libero Orhan Terzi, Kütahyaspor'dan stoper Veli Kizilkaya, Izmir Aliaga Belediyespor'dan kaleci Tolga Büyüklale ve Sanliurfaspor'dan orta alan oyuncusu Ender Tiras ile 2 yillik sözlesme imzalandi.

Bu arada, hazirlik çalismalarini kendi tesislerinde sürdüren Kahramanmarasspor'un, 25 Temmuz'da 10 günlük kamp için Adana'nin Pozanti Ilçesi'ne gidecegi ögrenildi.