Site Logo

GeçmİŞ olsun BafraSpor..

Bafraspor kulübüne yapılan silahlı baskında teknik direktör Sedat Gezer ve kaleci antrenörü İsmail Kurt hayatını kaybetti. Kulüp müdürü Ergin Özarslan'ın durumunun da ağır olduğu belirtiliyor.

TFF 3. Lig takımlarından Bafraspor kulübüne 1 kişi silahlı baskın düzenledi. Saldırıda teknik direktör Sedat Gezer ve kaleci antrenörü İsmail Kurt hayatını kaybederken, kulüp müdürü Ergin Özarslan da ağır yaralandı. Bafraspor Kulübü yöneticisi İbrahim Alaçamlı, NTV Spor'a yaptığı açıklamada olayı detaylarıyla anlattı. Saat 11.00 sularında beyaz bir minibüsün kulübe geldiğini ifade eden Alaçamlı, silahlı bir kişinin kulüp müdürünün odasına girdiğini ve odada bulunan teknik direktör Sedat Gezer, kaleci antrenörü İsmail Kurt ve kulüp müdürü Ergin Özarslan'a kurşun yağdırdığını söyledi.

Alaçamlı, kaleci antrenörü İsmail Kurt'un olay yerinde, teknik direktör Sedat Gezer'in de kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yaşamını yitirdiğini belirtti. Öte yandan kulüp müdürü Ergin Özarslan'ın durumunun da ağır olduğunu ifade ediliyor.

SALDIRGANIN EŞKALİ BELİRLENDİKulübe düzenlenen silahlı saldırının zanlıları oldukları gerekçesiyle 2 kişinin arandığı bildirildi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, olay yerine rakam grubu belirlenemeyen 34 DT... plakalı beyaz bir minibüsle gelen saldırganın 25-30 yaşlarında, 1.65-1.70 boylarında, saçlarının ön kısmı dökük ve hafif sakallı olduğu belirlendi. Aracın sürücüsünün ise koyu renk montlu, saçları geriye doğru taranmış bir kişi olduğu ifade edildi. Güvenlik güçleri, belirlenen eşkal üzerine ilçe genelinde ve yol güzergahlarında arama çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada, olay yerinde yapılan incelemede 16 boş kovan bulunduğu öğrenilirken, bina dışında da mermi izlerine rastlandı.

OYUNCULAR OLAYIN ŞOKUNU YAŞIYORBu arada, öğle saatlerinde meydana gelen olayın şokunu yaşayan futbolcular, saldırıya bir anlam veremediklerini söylediler.

Kaptan Mahmut Topal, sabah idmanının ardından kahvaltı için kulüp binasına geçtiklerini, olayın da bu sırada meydana geldiğini belirterek, ''Çift idman yapacaktık. Sabah idmanı sonrasında kahvaltı için kulüp binasına geçtik. Teknik direktör ve kaleci antrenörümüz kulüp müdürünün odasındaydı. Birden silah sesleri duyduk. Ne olduğunu göremedik. Çok üzgün ve şaşkınız. Hala olayın şokunu yaşıyoruz'' diye konuştu.

EMNİYET'TEN AÇIKLAMA
Öte yandan Samsun Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, olaydan sonra gerçekleştirilen araştırmalar ve yaralı kulüp müdürünün ifadesine göre, olayın kulüp müdürüyle yaşanan bir tartışma nedeniyle meydana geldiği belirtilerek, ''Olay günü saat 10.45 sıralarında kulüp müdürü çalışma odasındayken kendisine, tanımadığı bir şahıs tarafından telefon edildiği, telefondaki şahsın bundan sonraki maçların seyircili mi, seyircisiz mi oynanacağını sorduğu, bunun üzerine şahısla aralarında bir tartışma yaşandığı, tartışma sonrasında kulüp müdürünün sert bir şekilde telefonu kapattığı, bu görüşmeden yaklaşık 20-25 dakika sonra 2 kişinin kulüp müdürünün çalışma odasına geldiği, aralarında geçen konuşmalardan kulüp müdürünün şahsın telefonda tartıştığı kişi olduğunu anladığı, aralarında tekrar sözlü bir tartışma yaşandığı ve akabinde meydana gelen darp olayı sonrasında şahısların kendisine ve odada bulunan teknik direktör ve kaleci antrenörüne yönelik saldırı gerçekleştirerek kaçtıkları anlaşılmıştır'' denildi.

Açıklamada, olayı gerçekleştiren kişilerin yakalanması ve olayın aydınlatılması için çalışmaların çok yönlü sürdüğü de bildirildi.

KahramanmarasSpor.Org Camiası olarak BafraSpor Klübüne geçmiş olsun diyoruz ve hayatını kaybeden şahıslara Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz..

Bu gibi Sporda şiddet olaylarını şiddetle kınıyoruz ve bir daha böyle bir olayla karşılaşmamak temennimizdir.

KahramanMarasSpor.Org®