Site Logo

''Tek düŞüncemİz galİbİyet'''

Yeni teknik direktörümüz Mehmet Şahan yönetimindeki ilk maçından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından, takımın başına Mehmet Şahan'ı getiren Kahramanmaraşspor yönetimi, en kısa zamanda tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor.

Mehmet Şahan, yaptığı açıklamada, deplasmandaki Hatayspor maçına mutlak galibiyet için hazırlandıklarını, son haftalardaki puan kayıplarını telafi etmek istediklerini ifade etti.

Kahramanmaraşspor'da başarılı olmak istediğini ve buna inandığı için de kendisine yapılan teklifi kabul ettiğini belirten Şahan, şöyle konuştu:
''Bana yapılan teklifi, hiç düşünmeden kabul ettim. Daha önceki yıllarda da Kahramanmaraşspor'da görev yaptığım için bu camiayı yakından tanıyorum. Görev yaptığım süredeki dostluklar benim için referans oldu. Benim için maddiyatın dışında Kahramanmaraş'ta önemli dostluklarım var. Kısacısı, burada başarılı olmak istiyorum. Kahramanmaraşspor'un ligdeki durumu beni üzüyor. Takımda çok kaliteli oyuncular var. Bu oyuncuları hızla yeniden lige motive ederek başarılı olmak istiyorum. Hatayspor maçı bu açıdan önemli. Sıkı hazırlanıyoruz, tek düşüncemiz galibiyet.''

Deplasmanda karşılaşacağı Hatayspor maçı hazırlıklarını yeni teknik direktör Mehmet Şahan ile sürdüren kırmızı beyazlı ekipte, kart cezalısı olan Sinan'ın dışında eksik bulunmuyor.