Site Logo

HoŞgeldİn Mehmet Şahan...

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubu'nda yer alan Kahramanmaraşspor, Turan Sofuoğlu'dan boşalan teknik direktörlük görevine eski çalıştırıcısı Mehmet Şahan'ı getirdi.

Kulüp Başkanı Ali Sercan Saraylı, prensipte anlaştıkları Mehmet Şahan'ın takımla birlikte çalışmaya başladığını, daha önce de Kahramanmaraşspor'da görev yapan Şahan'ın bölgeyi ve grubu çok iyi tanıması dolayısıyla tercih edildiğini belirtti.

Kahramanmaraşspor'un son iki haftada 5 puan kaybettiğini ve şu anda ligde kritik bir durumda bulunduğunu ifade eden Saraylı, şunları kaydetti:
''Kahramanmaraşspor çok zorlu bir dönemde bulunuyor. Ligin alt sırasında bulunuyoruz. Perşembe günü de zorlu bir maçımız var. Bu nedenle, teknik direktör sorununu en kısa zamanda çözmemiz gerekiyordu. Yönetim olarak bu konuda hızlı hareket ettik ve eski hocamız Sofuoğlu ile yollarımızı ayırdıktan sonra, bu göreve Mehmet Şahan'ı getirdik. Amacımız, yeni hocamızla birlikte, uyumlu bir çalışma yaparak, Kahramanmaraşspor'u hak ettiği yere getirmek ve sıkıntılı durumdan kurtarmak.''

Saraylı, daha önce Sofuoğlu ile birlikte görev yapan Ahmet Bayrakçı ile Halil Yücel'in, Mehmet Şahan'ın yardımcılığını yapacağını ifade etti..

KahramanMarasSpor.Org Camiası olarak Yeni Teknik Direktörümüz Mehmet Şahan'a KahramanMaraşSpor'daki hayatında başarılar diliyoruz..