Site Logo

Güle Güle SofuoĞlu..

Bu sabah kentten ayrılan Turan Sofuoğlu, dün akşam Kahramanmaraşspor yönetimi ile görüştüğünü ve sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini söyledi. Yönetimin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor karşısında alınan beraberliğin ardından kendisiyle çalışmak istemediğini söylediğini ifade eden Sofuoğlu, "Kahramanmaraşspor yönetimi bana 'Değişik heyecan duymak istiyoruz' dedi. Ben de kendilerinin bu kararını saygıyla karşıladım. Aslında ben fedakarlık etmiş oldum. Sözleşmem devam ediyordu. Tazminat hakkım olmasına rağmen benim yanımda olmayan yönetimden hiçbir şey istemedim" dedi.

Kırgın olmadığını ifade eden Sofuoğlu, "Sadece üzüntülüyüm. Ligin ikinci yarısında aldığımız puanlar ortada. Yönetim nasıl bir hesap yapıyor, tabii onu bilemiyorum. Alınan bir beraberliğin ardından böyle bir karar almaları beni düşündürdü. Görev yaptığım süre içerisinde güzel şeyler yaptığıma inanıyorum. Futbol böyle bir oyun. Sabırlı ve istikrarlı durmak lazım" diye konuştu.

Sofuoğlu, yardımcısı Semih Ağra'nın da kulüpten ayrıldığını sözlerine ekledi.

KahramanmarasSpor.Org Yönetimi olarak Turhan Sofuoğlu hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve Bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz...