Site Logo

SofuoĞlu: "Moralİmİz bozuk"

Kahramanmaraşspor'da kendi sahasında alınan beraberliğin üzüntüsü yaşanıyorken, teknik direktör Turan Sofuoğlu 3 puan için çıktıkları maça ancak şansız bir şekilde yedikleri golle morallerinin bozulduğunu söyledi.

Teknik direktör Turan Sofuoğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Diskispor karşılaşmasına 3 puan için çıktıklarını ancak şansız bir şekilde yedikleri golle morallerinin bozulduğunu söyledi.

Diskispor karşılaşmasına yenmeleri gereken bir maç olarak hazırlandıklarını belirten Sofuoğlu, "Futbolcularımın bundan sonra daha gayretli olmaları gerekiyor. En azından kendi sahamızda puan kaybetmemeliyiz. Biz bu maçı iş kazası olarak değerlendiriyoruz. Öte yandan aldığımız 1 puanı da ligde kalacağımızın sinyali olarak görüyoruz. Çünkü bizim düşme korkumuz yok" dedi.

Perşembe günü Hatayspor deplasmanına gideceklerini hatırlatan Sofuoğlu, "Her maç zor. Biz hesap takımıyız ve en ince ayrıntıları dahi düşünüyoruz. Dolayısıyla hesaplarımızı iyi yapmak zorundayız. Bizim hesaplarımıza göre ligin ikinci yarısında 2 puanlık bir şaşma var. Bu açığımızı da Hatay deplasmanında telafi edeceğimizi düşünüyoruz. Hala çok büyük bir kaybımız yok" diye konuştu.

Sofuoğlu, Hatayspor karşılaşmasında sakatlığı devam eden Ozan ile kart cezalısı Sinan'ın yer alamayacağını sözlerine ekledi.