Site Logo

MaĞlubİyetİnİn Üzüntüsü YaŞanIyor

Kahramanmaraşspor'da, Şanlıurfa Belediyespor mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanıyor.

Teknik direktör Turan Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'ya 3 puan için gittiklerini ancak erken yenilen golün hesaplarını altüst ettiğini söyledi. Mağlubiyetten dolayı çok üzüntülü olduklarını kaydeden Sofuoğlu, "10 gün boyunca bu maça konsantre olmuştuk. Karşılaşmanın çok zorlu geçeceğini biliyorduk. Ancak çok kolay ve erken bir gol yedik. Dolayısıyla bu gol rakibimize de ekstra bir direnç getirdi. Bunun yanında Şanlıurfa Belediyespor galibiyeti bizden daha çok istedi. İlerleyen dakikalarda da oyun şablonumuzu oturtamadık. 2-3 pozisyona girmemize rağmen bunları değerlendiremedik" diye konuştu.


Önlerinde 9 maçın bulunduğunu ve hepsinin de final havasında geçeceğini belirten Sofuoğlu, mağlubiyetten ders aldıklarını ve takımda herhangi bir sıkıntının bulunmadığını kaydetti. Amaçlarının istikrarı devam ettirmek olduğunu söyleyen Sofuoğlu, rakiplerinden daha fazla puan alarak en azından küme düşme tehlikesi içerisine girmek istemediklerini belirtti. Perşembe günü Diyarbakır DİSKİSpor'u ağırlayacaklarını ifade eden Sofuoğlu, "Kolay maç yok. Hepsi zor. Ama biz içeride oynayacağımız bütün maçları almak zorundayız. Bütün hesaplarımız buna göre. Bugün çalışmalara başlıyoruz" dedi.

Takımda sakatlığı devam eden Ozan'ın dışında eksik futbolcu bulunmadığını aktaran Sofuoğlu, perşembe günü oynayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİspor karşılaşmasında taraftarların kendilerini yalnız bırakmamasını istedi.