Site Logo

1. Amatör Küme'de neler oldu/döndü?

Kahramanmaraş 1. Amatör Küme’de son haftaya girilirken Narlıspor ve Arıtaşspor Süper Amatör Kümeye çıkan takımlar oldular. 25 KASIM 2007  tarihinde 1. Amatör Küme’nin ilk haftasında oynanması  gereken Narlıspor ve Andırın Yeşildağspor futbol müsabakası güvenlik yok diye iptal edilmişti. Maçın iptal sebebinin güvenlik değil de Narlıspor’un saha içi yönetici giriş kartının olmadığı ve bu maçta Narlıspor’un hükmen 3-0 mağlup olacağı anlaşıldığından bir yetkili tarafından jandarmayı bahane ederek maçın hakemlerini de maç saatinden önce telefonla arayarak maça gelmeyin güvenlik yok dediği konuşuluyor. Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüplerinin bu konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.

25 KASIM   2007  PAZAR

7.S.KÜME F.KARACASU BLD.-ARSAN SÜMER   FERHUŞ SAHASI09.30
8.1.KÜME K.MARAŞ –ŞEKEROBA BLD.SPOR     FERHUŞ SAHASI                            11.30
9.1.KÜME ANDIRIRıN YEŞİLDAĞ-NARLI SPOR                             FERHUŞ SAHASI                            13.30
2.  25 Kasım  2007 Pazar güne oynanması gereken Andırırn Yeşildağ-Narlı Spor müsabakasının jandarmanın güvenlik personeli vermemesinden dolayı iptaline;ileriki tarihte oynatılmasına;

25 KASIM   2007  PAZAR Günü ANDIRIRIN YEŞİLDAĞ-NARLI SPOR maçı saat 13.30 da oynanması gerekirken saha görevlilerinin jandarma yok diye maçı tatil ettikleri İl tertip komitesinin 26 Kasım 2007 tarih ve 12 sayılı kararı ile belirtilmektedir. Jandarma bölgesi olan Karacasu kasabasında aynı gün bu maçtan önceki iki maç oynanmıştır. Bu oynanan iki maçta güvenlik varda üçüncü maçta niye yok deniyor. Asıl sebep güvenlik bulunmaması acaba Narlısporun saha içi yönetici kartlarının çıkarılmamasından mı? Şu anda Narlıspor’un yönetici kartlarının tarihine bakıldığında anlaşılacaktır. Kaldı ki maçlar hakem raporuna göre ertelenir acaba böyle bir hakem raporu var mı? Hakemlerinde bu maça gelmedikleri söyleniyor.16 Ocak 2008 tarihinde oynanan ANDIRIRIN YEŞİLDAĞ-NARLI SPOR maçında güvenlik olmamasına rağmen müsabaka yinede oynatıldı.