Site Logo

''Çok daha İyİ olacaĞIz''

Kulüp başkanı Ali Sercan Saraylı, ''Taraftarımızın güvenini kazandık, Kahramanmaraşspor bundan sonra çok daha iyi olacak'' dedi.

Saraylı, oynadıkları 4 klasman maçından 8 puan çıkararak iyi bir performans ortaya koyduklarını, kulübü yeniden yapılandırma çalışmalarını da sürdürdüklerini belirtti.

Aldıkları başarılı sonuçların ardından taraftarın takımına, futbolcuların kendilerine güvenlerinin arttığını vurgulayan Saraylı, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Kahramanmaraşspor'da göreve geldikten hemen sonra ara transferde iyi futbolcular alarak kadromuzu güçlendirdik. Tespit ettiğimiz eksiklik ve yanlışlıkları gidermek için mücadele ettik. Bugün geldiğimiz noktada başarılı olduğumuzu görüyor ve mutlu oluyoruz. Çünkü, 4 maçtan 8 puanla ayrılarak ligin tabanından kurtulduk. Taraftarımız da yönetim de artık Kahramanmaraşspor'un başarılı olacağına inanıyor. Bu bizce çok önemli.'' Saraylı, oynadıkları son iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldıklarını, hedeflerinin galibiyet zincirine yeni halkalar eklemek olduğunu vurguladı.

Hafta sonunda deplasmanda Şanlıurfa Belediyespor ile oynayacaklarını ve bu maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini ifade eden Saraylı, futbolcuları gereksiz yere kart görerek cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyardıklarını bildirdi.

Ş.URFA BELEDİYE HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Öte yandan Kahramanmaraşspor Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Şanlıurfa Belediyespor karşılaşması için hazırlıklarına 2 günlük aradan sonra tekrar başladı. Kırmızı-beyazlı ekibimizde sakatlıkları bulunan Ozan ve Abdül katılmazken, kaptan Paşa takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam ediyor...