Site Logo

K.MaraŞspor'da Moraller Yerİnde

GENEL SEKRETER İSMAİL EVLİYA: "ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Kahramanmaraşspor deplasmanda GASKİ Spor karşısında aldığı galibiyetle moral buldu. Genel Sekreter İsmail Evliya, üst üste aldıkları 2 galibiyetin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Son haftalarda elde ettikleri başarıda, ara transferde takımı güçlendirmelerinin büyük etken olduğunu vurgulayan Genel Sekreter İsmail Evliya: "Bundan sonra da yakaladığımız bu çıkışı sürdürmek istiyoruz." dedi.

 

TARAFTAR GELİYOR; KAHRAMANMARAŞSPOR KAZANIYOR!

Kahramanmaraşspor taraftar desteğiyle moral buldu..

İkinci devreye 11 transfer yaparak başlayan kırmızı-beyazlılar ikinci devre yaptıkları 4 müsabakadan 8 puan çıkarmayı başardılar. Bu başarıyla beraber tribün desteği de artan kırmız-beyazlı ekipte taraftar destekliyor, Kahramanmaraşspor kazanıyor.

İkinci devreye Şanlıurfaspor ve deplasmanda yaptığı İskenderun Demir Çelikspor beraberlikleri ile başlayan kırmızı-beyazlılar, daha sonra içerde Adıyamanspor ve deplasmanda GASKİ Spor galibiyetleriyle ligin alt sıralarından hızla yukarı doğru tırmanışa geçti.

Önceki gün GASKİ Spor deplasmanında rakibini 88. dakika da Taylan'ın golü ile mağlup eden Kahramanmaraşspor’a taraftar desteği iyi geldi. Zor günlerinde hem içerde hemde dışarda oynanılan müsabakalarda takımlarını adeta iti güç olan Kahramanmaraşspor taraftarları, en son GASKİ Spor deplasmanında da takımlarını yalnız bırakmayarak ve sürekli tezahüratlarıyla kırmızı-beyazlıların yükselişe geçmesinde büyük rol oynadılar...

 

Kaynak: Aksu TV