Site Logo

"HakkImIz olan 3 puanI aldIk"

Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Turhan Sofuoğlu, deplasmanda GASKİ Spor maçında iyi mücadele ederek hak ettikleri 3 puanı aldıklarını söyledi.

Sofuoğlu, yaptığı açıklamada deplasmanda alınan galibiyetin yönetim, teknik heyet ve taraftarları mutlu ettiğini ifade etti.

GASKİ Spor galibiyeti ile tırmanışa geçtiklerini belirten Sofuoğlu, ''Öncelikle, zorlu bir maçtan galibiyetle ayrıldığımız için çok mutluyum. Aldığımız ikinci galibiyet, bizi rahatlattı. Üst üste iki maçımızı da kazandık ve alt sıralardan kurtulma umudumuz arttı. İşimiz kolay değil, ama zoru başararak, üst sıralardaki yerimizi almak istiyoruz'' diye konuştu.

Sofuoğlu, yeni sezona 11 futbolcuyu kadrolarına dahil ederek, güçlü bir kadro ile girdiklerine dikkat çekerek, şöyle konuştu:

''Bu gücümüzü, şu ana kadar oynadığımız özel maçların yanı sıra lig maçlarında da ortaya koyduk. Artık, takım olarak kazanmayı öğrendik. Bunun devam etmesini istiyoruz. Bunun için çok çalışacağız. Kahramanmaraşspor, başarılı sonuçlar almaya ve ligin üst sıralarına doğru tırmanışını sürdürecektir. Buna inanıyor ve gücümüzün olduğunu biliyorum. Bu arada, taraftarımızın da hem kendi sahamızdaki, hem de deplasmanlardaki maçlarımızda bize destek olması çok önemli. GASKİ Spor maçında da bu desteği gördük.''

GASKİ Spor maçı sonrasında futbolculara iki gün izin verildi.